Header Ads

 • Semasa

  Live Streaming Sarawak vs JDT 29 Julai 2017 Piala Malaysia

  Live Streaming Sarawak vs JDT 29 Julai 2017 Piala Malaysia - Pasukan Sarawak menerima kunjungan pasukan Johor DT dalam perlawanan kumpulan D saingan Piala Malaysia 2017 yang dijadualkan berlangsung pada hari Sabtu, 29.7.2017.

  Live Streaming Sarawak vs JDT 29 Julai 2017 Piala Malaysia
   

  Live Streaming Sarawak vs JDT 29 Julai 2017 Piala Malaysia


  Meskipun beraksi di laman sendiri, Sarawak perlu berwaspada dengan JDT, sebuah pasukan yang berupaya mencipta kejutan di tempat lawan selain mahu mencari kemenangan untuk memintas kedudukan teratas dalam kumpulan D dalam saingan Piala Malaysia 2017. Misi

  Sarawak adalah mahu menyekat keseluruhan pemain-pemain JDT dengan menggunakan sepenuhnya kelebihan beraksi di laman sendiri bagi merealisasikan kemenangan dan memperbaiki kedudukan kumpulan D. Sebagai rekod, Sarawak belum lagi melakar kemenangan apabila sekadar seri sekali dan tewas dua perlawanan dalam saingan Piala Malaysia 2017.

  Siaran Langsung Sarawak vs JDT 29.7.2017 Piala Malaysia

  Tarikh : 29 Julai 2017 (Sabtu)
  Masa : 8:15 malam
  Stadium Kuching
  Live Streaming (link dikemaskini)

  Keputusan Terkini JDT vs Sarawak 29.7.2017 Piala Malaysia

  Sarawak lawan (lwn) JDT * Keputusan akan dikemaskini sejurus perlawanan tamat. Mampukah Sarawak menewaskan JDT dalam saingan Piala Malaysia? Jom saksikan siaran langsung Sarawak vs JDT Piala Malaysia 29 Julai 2017 menerusi pautan yang disediakan di atas ke aplikasi Facebook live. Semoga terhibur!

  1 comment:

  1. Halo,
   Ini adalah untuk memberitahu orang ramai bahawa Puan Henrietta Fernando, pemberi pinjaman pinjaman swasta telah membuka peluang kewangan kepada sesiapa yang memerlukan sebarang bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 2% untuk individu, syarikat dan syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan difahami. Hubungi kami hari ini untuk memohon dan mendapatkan Pinjaman segera. E-mel Kami: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

   ReplyDelete

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad