Header Ads

 • Semasa

  Kantoi Nikmat Sesaat Berubah Jadi Tragedi Ngeri

  Kantoi Nikmat Sesaat Berubah Jadi Tragedi Ngeri

  Kantoi Nikmat Sesaat Berubah Jadi Tragedi Ngeri - Sesetengah daripada kita mungkin melakukan beberapa perkara yang memalukan dalam hidup kita, termasuklah perkara-perkara yang berlaku secara tidak sengaja seperti kemalangan atau yang sewaktu dengannya.

  Namun, kemalangan yang satu ini bukan saja menimbulkan keraguan, malah ianya disifatkan sebagai perkara yang sangat tidak wajar dijadikan alasan untuk menutup malu.

  Seorang wanita Thailand berusia 51 tahun dari Bangkok dibawa ke hospital selepas dia mengadu sakit faraj yang melampau. Doktor kemudian terkejut melihat timun yang terperangkap di dalam kemaluan beliau.

  Wanita itu kemudian mendakwa bahawa dia secara tidak sengaja ‘jatuh’ keatas timun tersebut dan ia sekaligus tertusuk ke dalam kemaluannya.

  Perkara berkenaan kemudiannya menjadi berita utama di media sosial dan juga viral di kalangan komuniti online.

  Pembohongan wanita tersebut gagal meyakinkan doktor dan jururawat, namun beliau tetap dirawat dengan sempurna oleh pihak hospital.

  Menurut doktor yang merawat pesakit tersebut, kejadian seumpama itu kian meningkat dikalangan masyarakat. Kebanyakan pesakit datang dengan kes benda asing terperangkap dalam diri mereka sendiri walaupun terpaksa berdepan rasa malu.

  “Pelbagai objek yang terlibat dalam bahagian peribadi badan seperti botol, mainan seks, sayur-sayuran, dan sebagainya dikesan sejak kebelakangan ini.., jelas doktor terbabit.

  “Secara amnya, pesakit cuba mengambil objek itu sendiri kerana rasa malu untuk mendapatkan rawatan perubatan, tetapi majoritinya gagal dalam percubaan ini dan akhirnya terpaksa dirujuk ke bilik kecemasan.’ tambah beliau.

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad