Header Ads

  • Semasa

    "Isteri-isteri Yang Kena Tibai Belakang Oleh Para Suami Tu..TINGGALKAN LAH.. Tak Rugi Berpisah"

    "Isteri-isteri Yang Kena Tibai Belakang Oleh Para Suami Tu..TINGGALKAN LAH.. Tak Rugi Berpisah"

    "Isteri-isteri Yang Kena Tibai Belakang Oleh Para Suami Tu..TINGGALKAN LAH.. Tak Rugi Berpisah"

    hi Admin hide eh.

    saya terbaca pasal sis yang kene bantai suami die sebab paksa main ikot dubur tu. Allahu.
    😢 sedih. after that die post lagi sebab kan suami terbaca kisah die, die kene bantai sampai darah2. dan suami merayu jangan report dan masih nak tengok muke anak2.

    Maaf cakap ye sis. sini saya kongsi kisah saya yang berkahwin dengan suami yamg panas baran. kebodohan saya adalah saya tau awal perkenalan die seorang yang panas baran tapi saya yakin bila kawen die akan berubah. tapi ternyata silap kat situ. die jadi kan lampu hijau untuk teros bantai.

    dari awal kawen sampai pregnant depan fmily dan depan kawan2 die. kene maki kene pukol. saya xcakap saya xde silap. saya manusia biase dan umur pun muda.

    masing2 ade sifat marah. tapi saya perempuan saya mampu kawal, mulot saje. bila xtahan saya akan mengomel tapi xberani maki hamun sebab suami panas baran terok. depan anak2 pun die bantai.

    berbalik pada cite tdi. boleh dikira bahagia demgan derita sis. fakta perempuan jenis memaafkn.
    sampai lah panas baran die tu terjadinye cerai pertama kedua sebab kan baran die. terlepas cakap. saya nak cakap kalau suami tu panas baran dan terok sangat smpai kn bini kne bantai.

    mohon berundur sis. maaf sis sebab kesian die. bagi saya sis bagi muke. tanggungjawab xde kan. mohon sis jangan diperbodohkn lagi. saya dah puas kene pukol sampai now talak 3.

    akhir2 saya terlepas dari genggaman die. sis tau ape saya rasa. lega bersyukur dan sangat2 berterima kasih. sekarang saya bahagia sendiri dengan anak2. jujur nye saya fobia dan mengigil bila tengok orang panas baran.

    saya jadi trauma. sebenarnya banyak cerita tapi saya xnak cerita. bab pukol jela. perempuan jangan jadi bodoh. itu saja. awak semua berhak bahagia dan dapat lebih baik.

    ibu tunggal xsemua terok, banyak jugak yang berjaya. SINGLE MOM IS AWESOME!! KATA KAN TIDAK PADA KEGANASAN RUMAHTANGGA!! KAMI WANITA UNTUK DILINDUNGI BUKAN UNTUK DISAKITI!!!

    tq admin.

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad