Header Ads

  • Semasa

    KANTOI !! "Tunang Saya Sudah Terlanjur Dengan Ibu Tiri Banyak Kali Gara-Gara..."


    KANTOI !! "Tunang Saya Sudah Terlanjur Dengan Ibu Tiri Banyak Kali Gara-Gara..." - Salam sy pinjam fb kwn.sy xde fb.nk cter dr mula pnjg.so sy cter yg skrg ni.sy akn berkhwin lg seminggu dgn tunang sy.dia dgn sy dia bg sume password fb ,insta,gmail,card credit,bank segala password sy tahu.duit kluar msuk sy tahu

    KANTOI !! "Tunang Saya Sudah Terlanjur Dengan Ibu Tiri Banyak Kali Gara-Gara..."


    .dia pernah pakai laptop sy dan log in gmail dan dia x pernah logout pun.so ape ape email msuk mmg sy boleh tgk la.tp sy jenis mls check.tp dua minggu lps sy tgh pakai laptop buat keje tiba tiba kluar notification gmba dkt google.tiba tiba tedetik kali ni sy nk bukak.sy bukak sumenye gmba lama lama.

    gmba dia,fmily dia,kwn kwn,dr zaman skola smpai skrg.yg buat sy tkjut gmba bapak dia dgn mak tiri dia.mak tiri dia ni bekas gfren dia yg dia pernah cter

    .kiranya bapak dia kawen dgn mak tiri dia tp pd msa yg sama mak tiri dia buat hubungan dgn anak tiri sniri..tunang sy ni.maaf kasar tp kalau psl having sex tu tak tahu la brp kali.smpai pernah dua kali mengandung mak tiri dia tu.dan mak tiri dia gugurkan.

    .tunang sy ni dulu boleh dikatakan membunuh merogol je dia tak.buat.yg lain suma dia pernah buat.tp skrg dia dah lain.dia dah tgglkan semua tu

    .dia crita segalanya msa silam dia.tp yg dia dgn mak tiri dia ni dia tak pernah crita smpai la sy tahu sndiri.sy tak tahu hati ni boleh trima ke tidak.berbelah bagi

    .semua persiapan kahwin dah buat.segala catering pelamin dewan sume dah dah byr.tggu akad and dduk atas pelamin je ni.rse tak.boleh nk trima sbb dia boleh buat hubungan dgn mak tiri dia sndiri.

    segala gmba, video dia dgn mak tiri dia sy tgk.rse x boleh nk hadam knp bnde mcm ni jd lg seminggu sy nk kwen dgn dia.sy minta dia crita lps sume dh tbongkar.menangis nangis dia crita dkt sy.dia kata dirinya keji.kalau sy x dpt trima kesalahan yg dia buat wktu dulu …

    dia xkan paksa sy utk truskan perkahwinan kami ni.sy syg dia.sy trima diri dia.tp kejap kejap sy tfikir ape yg dia buat.ape sy nk buat ni.smpai susut sy fikirkan bnde ni.hilang segala selera.family pun tgur knp sy tak happy saat nk dkt berkhwin ni.smpai skrg sy rse susah nk trima

    tp sy sygkan dia.dia la stu stunye lelaki yg dtg masuk.meminang sy sdgkan kami kenal hanya dua bulan..sy tahu semua org ada sejarah hitam.tp bila sy dpt tahu bnde ni sy mula bandingkan sy dgn dia..

    sy x pernah lg buat hubungan sex dgn mana mana laki sblum berkhwin.tp knp sy dijodohkan dgn lelaki yg pernah tdo dgn mak tirinya sendiri ..

    sy x ckp sy ni sempurna baik alim warak .tp bila jd mcm ni mcm mcm yg sy fikir utk mse kedepan nanti..sy nk minta nasihat bukan kecaman.

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad