Header Ads

 • Semasa

  Polis meremang lihat angka kad pengenalan mangsa kemalangan ngeri


  Polis meremang lihat angka kad pengenalan mangsa kemalangan ngeri - Sebuah kemalangan maut berlaku di jalan l.lantas daerah simpang busung pada 8-11-2017 lau telah mengejutkan pihak polis.

  Polis meremang lihat angka kad pengenalan mangsa kemalangan ngeri 


  Bukan sahaja keadaan mayat yang dianggap ngeri akibat kemalangan malah angka-angka dalam kard pengenalan mangsa juga di anggap pelik dan membuat pihak polis meremang seketika.

  Diketahui kemalangan tersebut berlaku akibat dari mangsa yang menunggang motorsikal hilang kawalan sebelum terbabas dan kepalanya hancur di gilis kendaraan lain yang datang dari arah berlawanan.

  Kejadian berkenan di maklumkan oleh orang awam kepada pihak polis,apa yang mengejutkan adalah selepas pihak polis memeriksa jenazah dan mengambil kard pengenalan. pihak polis terkejut apabila melihat angka-angka dalam kard pengenalan berkenan.

  Bukan hanya tarikh lahir yang berkait dengan angka tersebut malah masa berlaku kard pengenalan mangsa juga turut menjadi tanda tanya.

  Dalam kard pengenalan berkenan jelas terlihat Tarikh lahir mangsa adalah 8-11-1975 sama dengan tarik kematian 8-11-2017.

  Masa beraku kard pengenalan mangsa juga turut memiliki angka 8-11-2017 (perhatikan dalam gambar)


  Bagaimanapun pihak natizen menganggap kejadian itu hanya kebetulan,namun ada pula yang menganggap sebagai takdir.

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad